Renasterea Evei

RENASTEREA EVEI – PRIMAVARA INCEPE AICI!

Sunt femeie, îmi place moda, mâncarea de calitate, șampania și iubesc la nebunie viața. Sunt căsătorită de 13 ani, sunt mama unei fetițe de 9 ani și girez propria mea afacere de 7 ani.

Îmi place bucătăria – nu am tot timpul necesar pentru a o practica– și, credeți-mă, nu m-a interesat niciodată nutriția. Mult timp am mâncat necugetat, cu voia sau fără voia mea.

Unde a început totul…

Ca noi toți, de altfel, aveam nevoie de un declic…nu știam când se va întâmpla. Anul 2020 a sosit și îmi aduc aminte că am început anul cu o nouă idee – îmi doream o schimbare totală.

Primele două luni din an au fost complicate… aveam 69,8 de Kg…să nu spun 70, mă simțeam grea și parcă nu aveam energia necesară pentru a termina cu brio zilele mele atât de încărcate.

Însă totul parcă începuse să prindă formă și a venit Covid19 în vizită. Pentru mine a fost parcă o binecuvântare, căci o perioadă de regăsire, de autocunoaștere a început. Pe scurt, am petrecut mai mult timp cu mine ca niciodată.

Am realizat importanța alimentației și cât de prețioasă este VIAȚA.

Aventura a început aici… pentru că vorbim de o transformare fizică, dar și mentală.

Datorită rețelelor sociale pe care le avem astăzi la îndemână, am acceptat să fiu participantă la ceea ce scumpele prietene (Anastasia P. și Tatiana K) au numit MARATONUL SĂNĂTĂȚII.

A fost o experiență inedită și am realizat că suntem multe domnișoare, doamne, femei – victime ale propriei nutriții. Au facut o muncă demnă de lăudat prin sfaturile și susținerea morală de care au dat dovadă.

Uitasem să vă spun cât de important este să fii înconjurat de persoane ca tine, cu aceleași pasiuni. Chiar dacă ne cunoșteam de 6 ani, Andreea M., a venit cu propunerea de a începe o activitate sportivă în timpul izolării. A început aventura. Timp de 60 de zile am făcut sport zilnic timp de 45 de minute și am simțit o schimbare radicală în corpul meu. Deja pierdusem aproape 5 kg de la începutul anului și corpul meu începuse să se remodeleze!

Alături de transformarea fizică am avut parte și de o întâlnire memorabilă cu minunata Dorela I. Cu dedicare și determinare în  tot ceea ce întreprinde, cu optimism și responsabilitate în același timp, Dorela Iepan oferă, plină de entuziasm, strategii potrivite nevoii de descoperire de sine fiecărei persoane cu care se conectează. Acesta a fost și cazul meu.

Trăim într-o societate în continuă schimbare, în care tehnologia a devenit indispensabilă în viețile noastre. Am cunoscut-o pe Mihaela Niculae și minunatele ei mașini și gingașele ei mâini. La sfaturile Mihaelei, am avut ocazia să cunosc EMSCULPT.

EMSculpt este un dispozitiv unic în Franța și singurul proces neinvaziv care vă poate permite să câștigați masă musculară și să pierdeți grăsime, fără niciun efort. Așadar, totul a început să prindă formă.

Am început să mă interesez din ce în ce mai mult, să mă documentez, să constat într-adevăr ce se întâmplă în corpul nostru, toate reacțiile și fenomenele… pentru că, credeți-mă, este foarte important să înțelegem cum funcționăm pentru a putea merge mai departe.

Așadar, au urmat « cercetările aprofundate ».

Astăzi, după o perioadă de aproape un an de formare în nutriție SCHOOL ONLINE UNIVERSITY- « Coach MINCEUR » et « Coach de bien-être et nutrition » et FORMALIS Elearning – « Certificat de formation en nutrition et cure detox » mă simt cu adevărat pregătită să împărtășesc cu voi bazele unui nou proiect online  « Renașterea Evei » ce își dorește să fie o comunitate de femei sănătoase și frumoase.

Vom învăța împreună care sunt principiile de bază ale unei alimentații sănătoase, care sunt cele mai bune combinații alimentare și cum îți pot afecta modul de viață.

Să nu uităm: suntem ceea ce mâncăm.

Așadar, dragile mele, vă aștept alături de mine la una din cele mai frumoase și sănătoase provocări, aici îți recâștigi încrederea în tine și, mai ales, vei învăța să gătești sănătos pentru familia ta.

Este posibil ca în interiorul tău să nu îți poți imagina o viață normală care să includă antrenament și dietă.

Te temi că viața ta nu va fi la fel de bună ca pe vremuri. Deși aceasta este doar o iluzie care are o mare putere asupra ta, îți este frică!

Nu vreau să îți spun că dacă vrei să fii în formă, fericită și sănătoasă, nimic nu trebuie să se schimbe, nu lăsa această frică să îți împiedice succesul.

Învinge- ți frica și vino alături de mine!

Nu aștepta să ți se ofere daruri, fă-ți tu cel mai frumos cadou, înscriindu-te în programul RENAȘTEREA EVEI în 28 de zile.

PRIMĂVARA ÎNCEPE CU TINE !

Go top