Dorela Iepan

Te salut, eu sunt Dorela iEPAN, îmi place să spun că sunt din vestul României, pentru că: mama mea e din Satu Mare, tatăl meu e din Arad, eu m-am născut la Timișoara, am crescut la Oradea, am făcut (o) facultate la Cluj, m-am căsătorit la Baia Mare, pentru ca astăzi să locuiesc în Franța, lângă Paris.

De mică am fost foarte ambițioasă și am avut susținere deplină din partea părinților mei. Când am terminat clasa a opta, mama mea m-a întrebat ce profil doresc să aleg pentru liceu, eu i-am răspuns fără ezitare „informatică”, iar când a urmat a doua întrebare, „De ce?”, răspunsul din nou a fost categoric: „în nici un caz nu vreau să urmez apoi facultatea de informatică, dar! Indiferent ce voi face în viață, voi avea nevoie de calculator”, acest lucru s-a dovedit a fi adevărat.

O altă consecință a ambiției mele a fost să urmez cursurile a două facultăți, în paralel, la zi, în două orașe diferite, având la ambele note foarte bune, făcând chiar și meditații cu o parte dintre colegii mei. Sunt absolventă a facultății de stat de Științe Economice din Oradea, profil Bănci-Asigurări și a facultății de Studii Europene și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, profil Managementul Instituțiilor Europene. Am terminat și masterul în Managementul Instituțiilor de Stat, în ideea că aceste studii îmi vor folosi doar dacă mă angajez în domeniul public. În Franța am decis să continui studiile, pentru a avea diplome obținute aici, pentru ca recrutorii mei să perceapă dedicarea cu care îmi fac munca, astfel am obținut un certificat de competență pentru Controlor de Gestiune.

Deși înclinația mea spre profilele reale a fost clară încă din copilărie, pasiunea pentru a citi mi-a deschis un nou univers, în care am încetat să îmi doresc să fiu mai bună decât ceilalți și să fac tot posibilul să ajut fiecare persoană care vine în viața mea să devină o versiune mult mai bună a ei, față de cum era înainte să mă fi cunoscut. Pentru a ajunge unde sunt astăzi, a fost nevoie să trec eu prin această transformare. A fost un drum abrupt, cu suișuri și coborâșuri, pentru care acum sunt profund recunoscătoare, întrucât fiecare experiență trăită îmi permite să empatizez, să mă conectez, să ajut și să surprind prin simplitatea abordării în obținerea rezultatelor.

Aplicând tehnicile pe care le-am învățat, continuând să citesc, participând la cursuri ce mi-au aprofundat nivelul de cunoaștere, astăzi mă prezint ca și Coach Emoțional. Permițându-mi să lucrez cu emoțiile ce nu îți permit ție astăzi să fii fericit(ă), te voi ajuta să dai jos bagajul emoțional ce te îngreunează, să pornești la drum cu inima curată și pregătit(ă) de o aventură nouă și minunată.

Am transformat pasiunile mele în viața mea, prin rigurozitate și practică zilnică. Printre cursurile absolvite de mine se numără: Coach bien-etre et nutrition, Practician EFT, Practician NLP, Practician Magnetism, Practician în Aromaterapie tradițională, Chef Vegan și Practician masaj femei gravide.

Unul dintre proiectele în care mă poți găsi astăzi, este Renașterea Evei, unde, împreună cu Andreea Pons, promit să îți ofer și ție cunoașterea Universului meu.

Go top