FARFURIE SANATOASA CU CARTOFI DULCI ȘI FASOLE ROȘIE

Acest fel de mâncare este satisfăcător și destul de satios, iar pentru cei cărora nu le plac cartofii dulci, îl puteți înlocui cu cartofi standard.

Nu este o bucătărie sofisticata, dar schimbăm puțin și este gata foarte repede cu ingrédiente pe care le puteți găsi in cea mai mare parte a anului.

INGRÉDIENTE

250 g cartof dulce (puteți înlocui cu cartofi „normali”)

150 g de fasole roșie conservată

100 g de conservat de năut

1 castravete

2 morcovi

1 c. 1 linguriță amestec de condimente cușcuș

1 vârf de pudră de usturoi

1 vârf de sare

1 strop de ulei de măsline

MOD DE PREPARARE

  • Tăiați 250g de cartof dulce în cuburi și gătiți-le în apă clocotită timp de 12 minutes.
  • Scurgeți-le, prajiti-le cu un strop de ulei de măsline.
  • Când cuburile sunt prăjite, adăugați condimentele, sarea, usturoiul, apoi fasolea roșie și nautul. Se amestecă câteva minute, astfel încât aromele să se amestece bine.
  • Radeți morcovii, puneți-i pe o farfurie cu sosul preferat, apoi adăugați castravetele tăiat felii și amestecul de cartofi dulci.
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top