Vreau să schimb puțin sosul pentru pastele mele, de obicei prefer mereu sosul de nucă sau un pic de sos de ciuperci.

Deci, de ce să nu folosesc un frumos avocado și să fac ceva puțin funky? Puteți amesteca totul pentru a avea un sos foarte omogen sau îl puteți zdrobi mai grosier pentru a păstra bucăți, este o chestiune de gust.

INGREDIENTE:

150 – 200 g de paste (aici fusilli integrală de grâu)
1 cățel de usturoi
Sucul dela ¼ de lamaie verde
1 avocado copt
sare piper
ulei de masline
10 frunze proaspete de busuioc

MOD DE PREPARARE:

Gatiti pastele al dente conform instructiunilor de ambalare.

  • Pregătiți sosul: tocați usturoiul. Tăiați avocado în bucăți mici și amestecați-le. Adăugați sucul de lămâie, sarea, piperul, uleiul de măsline, busuiocul tocat. Puteți amesteca totul sau pur și simplu amestecați cu o furculiță.Puteti adauga si un pic de crema de cocos.
  • Amestecați bine pastele fierbinți și sosul și condimentați. Reîncălziți pentru o perioadă scurtă de timp, dacă este necesar.

Serviți imediat si bucurati-va de aceste arome pline de sanatate!
Te astept in programul « Renasterea Evei »!!

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top