Calorii și foame

Majoritatea dietelor rapide oferă reducerea numărului total de calorii din alimente. Scopul final este de a cheltui mai multă energie decât aducerea ei.

Foamea este mesajul pe care ți-l transmite corpul tău atunci când are nevoie de energie. Dacă această foamete nu este îndeplinită, corpul nu poate funcționa corect si adoarme.

Adormirea corpului

Somnul trupului nu vine doar din foame. Este, de asemenea, rezultatul diferitelor deficiențe nutriționale. De fapt, în general, grăsimea este interzisă în diete. Astfel, multe vitamine liposolubile dispar din dietă (vitamina A, D, E, K). În plus, faptul că nu vă variați dieta poate crea deficiențe minerale (fier, magneziu, calciu etc.). Prin urmare, acest tip de dietă nu trebuie făcut pe o perioadă lungă (tot anul).

În cele din urmă, acest mod de așteptare poate duce organismul să-și scadă funcțiile vitale: scăderea sistemului imunitar, concentrare, activitate sexuală.

Restricție alimentară

Restricția alimentară poate duce la o reducere a dimensiunii stomacului. Acest lucru poate fi pozitiv, deoarece corpul se va adapta la consumul unor cantități mici, dar subnutriția poate apărea foarte repede. Pierderea musculară este observată de cele mai multe ori: mușchiul cântărește de 3 ori mai greu decât grăsimea. Când slăbim rapid, pierdem mușchi.

Dietele rapide nu sunt neapărat ușor de respectat

Poti fi iritabila, obraznica și obosita mental.

Este posibil să ai pofte de zahăr. Poate crea frustrare. Efectul yoyo poate fi văzut.
In programul Renasterea Evei vei gasi o metodă rapidă și eficientă de a pierde în greutate fără a afecta sănătatea mentală sau fizică.Te asteptam pe www.renastereaevei.ro

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top