
Cu mult timp în urmă eram sătulă de roulourile de primăvară, nu mai puteam face altceva, nu suportam mirosul de frunze de orez, era îngrozitor! Motivul: am făcut-o aproape în fiecare săptămână, eram dependentă.
În această rețetă am schimbat total rețeta „de bază”, astfel încât să nu găsiți tăiței de orez sau creveți, ci doar legume, ierburi și fructe!
Așa că aici am înlocuit tăiței de orez cu varză roșie și pentru alte legume și altele găsim rucola, mentă, busuioc, avocado, mentă, rodie și gata! Toate însoțite de un sos de arahide ♥
Această rețetă se mănâncă fără foame și fără vină! Este sănătosă, plină de bunătăți și deliciosă(așa că ar fi păcat să nu o faci !!).
Am adaugat orez brun si am amestecat cu restul de sos si a fost perfect !!
Dacă doriți să o transformați într-o idee de cutie de prânz, luați în considerare tăierea lor un pic ca maki, este mult mai practic și la fel de bun!
INGREDIENTE
Hârtie de orez – 4
Varză roșie – aproximativ 150g
Suc de lămâie – 2 lingurițe
Ulei de măsline – 1 linguriță
Mango – 1 (sau două în funcție de dimensiune)
Avocado – 1
Grenada – 1 mână
Menta – 1 mână
Busuioc – 1 mână
Pentru sosul de arahide
Unt de arahide – 3 linguri
Ulei de susan – 1 lingură
Suc de lămâie – 2 linguri
Sos de soia – 1 lingură
Apă fierbinte dacă are consistență proastă – 1-2 linguri în funcție de consistență
sămânță de susan
MOD DE PREPARARE
Pentru 4 rulouri vegetariene de primăvară (pentru 1 sau 2 persoane):
Radeți varza roșie și amestecați-o cu 1 linguriță de ulei de măsline,zeama și coaja de lămâie.
Tăiați avocado în jumătate, scufundați-l și tăiați-l în benzi
Faceți același lucru și cu mango. Tăiați-l în benzi și lăsați-l deoparte.
Pregătește-ți frunzele de mentă, busuioc și rucola, astfel încât să fie în fața ta în timpul pregătirii
Odată ce ai toate ingredientele în față, pregătește un castron mare cu apă fierbinte.
Pentru a vă face rulourile de primăvară:
Scufundați o foaie de orez în apă și întindeți-o pe un prosop de pe blatul dvs.
Aranjați în centru puțină rucola, câteva frunze de mentă, busuioc, varză roșie, felii de mango și avocado pe toată lungimea
Mai adaug și semințe de rodie și flori comestibile daca am prin frigider.
Îndoiți părțile laterale ale hârtiei de orez și înfășurați strâns. rezervă
Repetați până când toate ingredientele sunt epuizate.
Pregătirea sosului:
Se amestecă împreună untul de arahide, sucul de lămâie, sosul de soia și uleiul de susan
Consistența poate fi foarte diferită de la untul de arahide la altul
Dacă obțineți un sos care nu este foarte lichid, adăugați treptat apă fierbinte (vezi fierberea) pentru a vă face sosul foarte neted (atenție, nu trebuie să fie lichid, ci cremos).