Cu mult timp în urmă eram sătulă de roulourile de primăvară, nu mai puteam face altceva, nu suportam mirosul de frunze de orez, era îngrozitor! Motivul: am făcut-o aproape în fiecare săptămână, eram dependentă.

În această rețetă am schimbat total rețeta „de bază”, astfel încât să nu găsiți tăiței de orez sau creveți, ci doar legume, ierburi și fructe!

Așa că aici am înlocuit tăiței de orez cu varză roșie și pentru alte legume și altele găsim rucola, mentă, busuioc, avocado, mentă, rodie și gata! Toate însoțite de un sos de arahide ♥

Această rețetă se mănâncă fără foame și fără vină! Este sănătosă, plină de bunătăți și deliciosă(așa că ar fi păcat să nu o faci !!).

Am adaugat orez brun si am amestecat cu restul de sos si a fost perfect !!

Dacă doriți să o transformați într-o idee de cutie de prânz, luați în considerare tăierea lor un pic ca maki, este mult mai practic și la fel de bun!

INGREDIENTE

Hârtie de orez – 4

Varză roșie – aproximativ 150g

Suc de lămâie – 2 lingurițe

Ulei de măsline – 1 linguriță

Mango – 1 (sau două în funcție de dimensiune)

Avocado – 1

Grenada – 1 mână

Menta – 1 mână

Busuioc – 1 mână

Pentru sosul de arahide

Unt de arahide – 3 linguri

Ulei de susan – 1 lingură

Suc de lămâie – 2 linguri

Sos de soia – 1 lingură

Apă fierbinte dacă are consistență proastă – 1-2 linguri în funcție de consistență

sămânță de susan

MOD DE PREPARARE

Pentru 4 rulouri vegetariene de primăvară (pentru 1 sau 2 persoane):

Radeți varza roșie și amestecați-o cu 1 linguriță de ulei de măsline,zeama și coaja de lămâie.

Tăiați avocado în jumătate, scufundați-l și tăiați-l în benzi

Faceți același lucru și cu mango. Tăiați-l în benzi și lăsați-l deoparte.

Pregătește-ți frunzele de mentă, busuioc și rucola, astfel încât să fie în fața ta în timpul pregătirii

Odată ce ai toate ingredientele în față, pregătește un castron mare cu apă fierbinte.

Pentru a vă face rulourile de primăvară:

 Scufundați o foaie de orez în apă și întindeți-o pe un prosop de pe blatul dvs.

Aranjați în centru puțină rucola, câteva frunze de mentă, busuioc, varză roșie, felii de mango și avocado pe toată lungimea

Mai adaug și semințe de rodie și flori comestibile daca am prin frigider.

Îndoiți părțile laterale ale hârtiei de orez și înfășurați strâns. rezervă

Repetați până când toate ingredientele sunt epuizate.

Pregătirea sosului:

Se amestecă împreună untul de arahide, sucul de lămâie, sosul de soia și uleiul de susan

Consistența poate fi foarte diferită de la untul de arahide la altul

Dacă obțineți un sos care nu este foarte lichid, adăugați treptat apă fierbinte (vezi fierberea) pentru a vă face sosul foarte neted (atenție, nu trebuie să fie lichid, ci cremos).

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top