Ce ar putea fi mai ușor de făcut decât o salată de paste? Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți de această simplitate, rețeta de salată de paste complete pe care va ofer astăzi se căsătorește minunat cu aromele italiene și provensale pentru cel mai rafinat rezultat. Când aroma măslinelor negre se întâlnește cu cea a roșiilor cherry, trebuie să fie vară pe farfurie. Imaginați-vă că îl luați la un picnic într-o zi frumoasă și însorită. Trebuie să recunoaștem că o putem vedea deja!

 

INGREDIENTE

150 g paste crude (penne sau farfalle)

150 g roșii cherry

100 g porumb dulce

10 măsline negre sau verzi

10 cl de crema de soia

3 linguri. muştar

5 cl de ulei de măsline

1 C. suc de lămâie

sare piper

 

MOD DE PREPARARE:

  • Mai întâi, gătiți pastele într-un volum mare de apă clocotită sărată, respectând timpul indicat pe spatele ambalajului. Odată fierte, scurgeți pastele și lăsați-le să se răcească complet.
  • Între timp, pregătește-ți sosul de salată amestecând muștarul și crema de soia. Adăugați treptat uleiul de măsline, apoi lămâia. Ar trebui să obțineți un amestec omogen și neted. Sare și piper după gust, apoi la frigider pentru 30 de minute.
  • În cele din urmă, pregătiți restul ingredientelor. Spălați roșiile cherry apoi tăiați-le în jumătate. Scurgeți și apoi clătiți porumbul. Într-un castron mare, combinați pastele reci, roșiile și porumbul. Adăugați sosul de salată, apoi amestecați puternic salata de paste vegane pentru a distribui sosul uniform. Aranjați măslinele deasupra. Se pastreaza la rece cateva minute.
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top