Bine te-am găsit!

Eu sunt Dorela și sunt foarte fericită să începem împreună o călătorie într-o lume de magie. Oare îți mai amintești de vremea copilăriei tale, când credeai în magie, când magicianul făcea niște trucuri pe care le vedeai cu adevărat magice?

Dacă cineva ți-ar fi dat explicațiile tehnice și științifice din spatele a ceea ce vedeai, l-ai fi crezut că sunt doar iluzii? Eu îmi amintesc că am văzut un domn, care într-un spectacol avusese un picior de lemn.

Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri întâmplarea. După spectacol, l-am văzut cum și-a dat jos piciorul de lemn și și-a montat înapoi piciorul adevărat. Acum sunt conștientă că ceea ce am văzut eu atunci e imposibil să fie adevărat, dar amintirea mă asigură că nu poate fi altfel.

Tu ai astfel de momente ce sunt atât de magice încât refuzi să accepți realitatea ce spune contrariului? Simți emoția puternică de fericire provocată de aceste amintiri? Ce-ar fi să îți permiți să vezi din nou astfel de magii, în care îți e greu să crezi că sunt adevărate și, totuși, să preferi trăirea acestei bucurii sincere și inocente de copil?

Îmi doresc să te însoțesc într-o călătorie în care să descoperim în fiecare zi noi modalități prin care să trezim magia din tine.

28 de zile sunt suficiente pentru ca tu să simți primele transformări și începutul unei vieți în care tu vei fi protagonistul principal pe scena vieții tale, te vei cunoaște, te vei iubi, vei deveni prietena ta cea mai bună, persoana cu care îți dorești să fii în fiecare zi, pentru că TU chiar ești persoana cea mai importantă din Universul tău.

Cu doar cinci minute pe zi, te voi ajuta să descoperi cele mai importante unelte pentru ca viața ta să devină cea mai bună versiune, depășind chiar și cea mai bună speranță pentru viitor pe care ți-ai permis-o vreodată. Amintește-ți doar, rezultatul pe care îl obții, depinde doar de tine, iar din partea mea ai tot suportul pentru a reuși fiecare provocare.

Cât de mult îți dorești o viață fabuloasă de acum înainte? Cu siguranță nu vei vedea spiriduși zburători sau sirene cu chip de om, dar vei vedea cum lucrurile pe care ți le-ai dorit vor apărea în viața ta, cum oamenii pe care îi întâlnești sunt calzi și prietenoși, cum tu te simți mai bine, aparent fără motive concrete. Știu că e posibil să te întrebi care e știința din spatele schimbărilor pe care ți le promit, dar eu cred că știința nu îți va aduce rezultate mai bune decât practicarea tehnicilor învățate. Amintește-ți ce spunea Bob Proctor: „Nimeni nu știe ce este electricitatea, dar cu toții ne bucurăm de beneficiile ei”.

Ești pregătită să începi fiecare zi plină de entuziasm și de minunare, la fel ca un copil?

Să începem aventura!

Go top